Team De Leeren Lampe

 

Trotse uitbater

Mijn naam is Timo Roescher de trotse uitbater van de Leeren Lampe. Na dat ik mijn opleiding Marketing & Communicatie (met uitstroom evenementen) heb afgerond, heb ik besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Met al ruim 10 jaar werk ervaring in de horeca en evenementenbranche streef ik ernaar om deze expertise in elk evenement te laten zien.

De Leeren Lampe streeft ernaar om bij elk evenement dat wij mogen organiseren een echte belevenis te creëren. Dit doen we doormiddel van ons team en onze samenwerkingspartners. Benieuwd geworden wat wij u kunnen bieden?

Kijk dan even verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Met gastvrije groet,

De Leeren Lampe
Timo Roescher

Gastvrouw

Uw gastvrouw is Helma Roescher. Met haar ruime ervaring in de horeca waaronder bij restaurant De Atlas in Zwolle, Waanders in de Broeren en hotel-restaurant de Haarlerberg, helpt zij u graag. Helma staat altijd voor haar gasten klaar. Daarnaast is zij uw aanspreekpunt samen met eigenaar Timo Roescher

Chef-Kok

In onze keuken staat als Chef-kok Peter Haarman. Met zijn ruime horecaervaring van zeker 40 jaar kent hij alle kneepjes van het vak. Nadat hij al voor verschillende grote horecabedrijven heeft gewerkt staat hij tegenwoordig bij ons in de keuken als vaste Freelance kok. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf Creatief culinair Salland.

Gastheer

Uw gastheer is Roy Besten. Roy heeft een ruime ervaring in de horeca en beschikt over alle kwaliteiten die een bevlogen horecaman nodig heeft. ‘De gast moet met een vrolijk gezicht, een gerust hart en een onvergetelijke ervaring naar huis gaan: dan pas is het feest geslaagd’ is het motto van Roy. Daarom is hij de juiste gastheer voor al uw feesten en partijen.

Naast zijn gastheerschap bij De Leeren Lampe heeft Roy een eigen bedrijf: ‘Uw Gastheer’.