$contentImgFirst['alt']
Comedy Night
Datum 17 apr 2021 - 17 apr 2021
Tijd 20:30 - 00:00 uur

Comedytunes comedynight Leeren Lampe 

Klik hier voor tickets

Comedytunes comedynights  want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van  een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke  gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Deze avond zie je de volgende comedians in de line-up.

Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat zeker bij ons in Simplon gaat aanslaan.  Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. We zijn benieuwd!!! we zetten in de Neushoorn in ieder geval de Beerenburg  klaar voor deze droge fries.

 

Jeroen Pater

Jeroen Pater is als stand-up comedian al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland. Hij treedt gemiddeld meer dan 200 keer per jaar op.   Jeroen is oprichter van stand-up comedycollectief het Comedyhuis . Jeroen is een van de hardstwerkende comedians van Nederland en dat zie je terug in zijn optredens die vol zitten met perfecte grappen die gebracht worden met de zelfverzekerdheid van iemand die door ervaring heeft geleerd dat hij het altijd kan waarmaken.

 

Jurg van Ginkel  MC/presentator

Jurg van Ginkel is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet.  Jurg is verder een van de oprichters van het Utrechtse Comedy collectief Het Comedyhuis

Headliner Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland.  Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central), Televizierringgala  (Npo1) en the roast of Giel Beelen ( Comedy central)