Leeren Lampe zakelijk

aanbod

De centrale ligging en volop gratis parkeergelegendheid maken de Leeren Lampe de perfecte locatie voor úw zakelijke evenement.

Wij hebben diverse zalen tot onze beschikking, van kleine teamsessies tot grote bedrijfsborrels, maar ook enkel een vergadering met een kop koffie behoort tot de mogelijkheden.

Catering tijdens uw event verzorgen wij voor u op maat. Ook kunt u een van onze teamsessies of sprekers toevoegen aan uw event of de gehele organisatie uit handen geven. Wij gaan graag met u in gesprek.

zalen

Wij beschikken over acht unieke, multifunctionele zalen. Deze kunnen afzonderlijk worden gebruikt, maar ook gecombineerd. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een teamdag met breakoutsessies. Uiteraard zijn alle benodigde vergaderfaciliteiten aanwezig.

Lees meer over onze zalen

SPREKERS & TEAMSESSIES

Een spreker, goede dagvoorzitter, workshop, teamsessie of andere inhoudelijke invulling kan het verschil maken tijdens uw event. Wij hebben een breed aanbod aan veelal regionale toptalenten en denken graag met u mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teamsessies als Deep Democracy of ‘Gedoe komt er toch’. Of ervaar met uw team ‘Hoe uw brein uw talent kan zijn’.  

Lees meer over onze sprekers en teamsessies

catering

Passie en beleving staan voor ons centraal. Wij werken veel samen met de beste keukens uit Salland en omstreken. Wij kunnen voor u vele vormen van catering verzorgen, denk hierbij aan ontbijt- of lunchbuffetten, vergaderarrangementen, maar ook borrels, tapas of diners.

Lees meer over onze catering

Vergaderen bij de Leeren Lampe

Vergaderen

De Leeren Lampe biedt vele mogelijkheden om te vergaderen. Van grote algemene ledenvergaderingen, tot teamoverleggen. Maar ook voor het verenigingsleven kunt u bij ons terecht. Wij hebben de beschikking over grote zalen en kleine ruimtes. 

Lees meer over Vergaderen

De locatie

De Leeren Lampe is gunstig gelegen in de stedendriehoek Zwolle, Deventer en Almelo en is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Wij beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats, die ook toegankelijk is voor bussen. Het station en het centrum van Raalte liggen op 5 minuten loopafstand.

Wat klanten over ons zeggen..

'Mooie locatie voor feesten en andere activiteiten. Zeer klantvriendelijk personeel eten en drinken altijd top geregeld.'

'Een zalencentrum waar je gezellig uit kunt gaan en heel goed vergaderingen en meetings kunt houden.'

Bezoek ons

  • Almelosestraat 2, 8102 HD Raalte
  • info@deleerenlampe.nl
  • 0572-355855

Powered by EventLoods