sprekers en teamsessies

Een spreker, goede dagvoorzitter, workshop, teamsessie of andere inhoudelijke invulling kan het verschil maken tijdens uw event. Wij hebben een breed aanbod en denken graag met u mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan teamontwikkeltrajecten als Deep Democracy of 'Gedoe komt er toch'. Of ervaar met uw team 'Hoe uw brein uw talent kan zijn'. 

Sprekers en dagvoorzitters

Een goede spreker of dagvoorzitter kan het verschil maken tijdens een evenement. Ieder evenement heeft een doel en vaak ook een bepaald onderwerp of thema dat centraal staat, denk bijvoorbeeld aan klantgerichtheid, generatieverschillen of zelforganisatie. Wij werken samen met tal van goede sprekers en dagvoorzitters, die een waardevolle toevoeging zijn aan het programma.

Leeren Lampe zakelijk workshop

Gedoe komt er toch

Als dat zo is, waarom praten we er dan nooit over vóórdat het gedoe er is? Gedoe komt er altijd en dat mag ook. We willen het gedoe alleen productief maken. Dit protocol gaat daarbij helpen.

We doorlopen samen het Gedoe Protocol. En ontdekken hoe dit vóór u kan werken in plaats van tegen u.

Kleur en communicatie

In deze workshop leert u de geheimen achter het communiceren met kleur. U leert welke emoties bij bepaalde kleuren horen, wat uw lievelingskleur vertelt over u, uw karakter en kwaliteiten. Na deze workshop kijkt u op een hele andere manier naar kleur en weet u welke kleuren u kunt inzetten om uw boodschap te versterken.

Leeren Lampe zakelijk
Leeren Lampe zakelijk workshop

Deep democracy

Het grootse deel van werken in organisaties bestaat uit het nemen van beslissingen. De manier waarop een besluit tot stand komt is niet altijd effectief. Zuchten, afhaken, vertragen. Het kan ook anders!

Deep Democracy is een zienswijze en een methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Het gaat over besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Door grondige besluiten neemt de daadkracht toe. Besluiten zonder verliezers!

Hoe uw brein uw talent kan zijn

Door inzicht te krijgen in wat voor breintype u bent, kunt u veel gemakkelijker keuzes maken in wat u zelf doet en wat u uitbesteedt, maar ook wat u te bieden heeft en wat u nodig heeft om succesvol te zijn. In een uur komt u te weten wat uw breintype is en hoe u met dat brein de wereld om u heen ervaart, maar ook hoe dat bij andere breintypes is. Met die wetenschap kunt u optimaal gebruik maken van uw eigen en elkaars talenten!

Leeren Lampe zakelijk workshop
Leeren Lampe zakelijk

Versterk uw merk

Wilt u niet alleen een verpletterende eerste indruk maken maar ook onderscheidend zijn van de rest? Weet u niet zo goed waar u moet beginnen maar wel dat de juiste kleding voor u kan werken? Met uw kleding onderstreept u namelijk waar u voor staat en wie u bent. En vergeet niet dat niet alleen uw talent er toe doet, maar ook uw uitstraling en representatie. U leert tijdens deze workshop welke kleur, stijl en kleding bij uw imago past. Op die manier heeft u meteen een streepje voor bij de concurrent!

 

Sociale innovatie

Volgens Henk Volberda (Erasmus / UvA) wordt succesvolle innovatie voor 25 procent bepaald door investeringen in technologie en voor 75 procent door het vermogen van organisaties om technologische kennis daadwerkelijk toe te passen (de factor mens dus). Organisaties die zowel technologische maar vooral ook sociale innovatie serieus nemen, doen het op tal van prestatiemaatstaven beter dan organisaties die nauwelijks aan sociale innovatie doen.

Contact sprekers & teamsessies

Wilt u meer informatie over een bepaalde workshop, spreker of teamsessie of wilt u dat wij meedenken over de invulling van uw event? 

Wij horen het graag! U kunt contact met ons opnemen via het  contactformulier, maar bellen, mailen of appen mag natuurlijk ook. 

Bezoek ons

  • Almelosestraat 2, 8102 HD Raalte