De Leeren Lampe is gevestigd in het gastvrije Raalte tussen de grote steden Deventer, Zwolle en Enschede. Wegens onze goede ligging aan de rand van de provinciale weg en de ruime gratis parkeergelegenheid, is het een ideale locatie voor een vergadering. De mogelijkheden van onze locatie zijn veelzijdig:  verschillende zalen en ruimtes en professionele kennis van techniek en horeca. Wij denken graag met u mee.

Vergaderen in Overijssel
De Leeren Lampe in Raalte biedt vele mogelijkheden om te vergaderen. Van grote algemene ledenvergaderingen, tot teamoverleggen. Maar ook voor het verenigingsleven kunt u bij ons terecht.

Zalen
Zowel de ‘Music Factory‘ (1000 plaatsen) als de ‘Theaterzaal‘ (600 plaatsen) zijn de perfecte ruimtes voor grote groepen vanwege de theateropstelling en uitgebreide technische faciliteiten. Voor kleinere groepen bieden wij de ‘Brouwerszaal’ (200 plaatsen), de ‘Club Light‘ (300 plaatsen),  het ‘Theatercafé‘ (100 plaatsen) en ‘Het Loungecafé’ (150 plaatsen) aan. Dit zijn kleine sfeervolle zalen waarbij we geen vaste opstelling kennen. Wij denken hierin graag met u mee, ook over het inzetten van de juiste technische faciliteiten. 

Vergaderarrangement
Uiteraard kunnen wij diverse vergaderarrangementen voor u opstellen, denk aan koffie met petit fours of een uitgebreide lunch, maar ook een diner(buffet) behoort tot de mogelijkheden. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Leeren Lampe zakelijk

Bezoek ons

  • Almelosestraat 2, 8102 HD Raalte
  • info@deleerenlampe.nl
  • 0572-355855